Sogama, co apoio da Xunta de Galicia, a través da Consellería de Medio Ambiente, acaba de editar un libro de receitas a partir de sobras de comida, co que se pretende promover a redución de residuos. A publicación, que leva por nome “Para repañar o prato!”, na que participaron o equipo de profesionais da Escola de Hostalaría “Belarmino Fernández Iglesias” de Sober, foi presentada na Escola ante a presenza do presidente da Fundación, Belarmino Fernández, Manuel Viéitez, a Delegada Territorial da Xunta en Lugo, Raquel Arias, e o presidente de Sogama, Luis Lamas.
Últimas noticias sobre CULTURA
O pasado mércores 13 de marzo, ás 20:15 horas, a Casa da Cultura ‘Olga Novo’ na
Mar LÓPEZ SOTELO Directora da Área de Historia e AntropoloxíaInstituto Europeo Campus Stellae
A Casa da Cultura de Chantada acolle ata o próximo 28 de febreiro, unha exposición da
O Concello de Chantada está a dar pasos firmes para enriquecer a oferta cultural do municipio
A Concelleira de Educación, Geni Valcárcel, e o Concelleiro de Acción Cultural, César No, acolleron con