Augas Santas reuniu a máis de 110 xogadores no Torneo Semana Santa

• Participantes de toda España e Portugal disputaron a proba de Pantón, celebrada do 13 ao 15 de abril

Foto de familia dos premiados no Torneo Semana Santa 2017, disputado en Augas Santas do 13 ao 15 de abril. (Foto: OCA Golf Augas Santas).

• Os días 13, 14 e 15 de abril, o complexo de golf OCA Aguas Santas reuniu a máis de 110 xogadores de España e Portugal no Torneo Semana Santa 2017.
O vencedor absoluto da proba foi o local Manuel Hernández, con 69 golpes brutos. Pola súa banda, a primeira categoría, na que competían os hándicaps ata 15,5, tivo como gañador ao xogador local Juan Carlos Pérez «Kukín», que rematou a proba con 39 puntos. O segundo lugar foi para a ourensá Chus Rodríguez, tamén con 39 puntos, e o terceiro posto correspondeu ao lucense Alberto Campos, con 38 puntos.
Na segunda categoría, o gañador foi Enrique Gugel, do club Golf Miño, con 42 puntos, mentres que o segundo posto correspondeu a Rosario Vázquez, de Hércules Golf, con 41 puntos. Os postos de premio complétaronse con xogador local Vicente Solarat, tamén con 41 puntos.
Loly López, do Augas Santas, acadou o premio á mellor dama, e Manuel Santos, do Hércules Golf, levou o premio ao mellor xogador sub-18.•